Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Click PVC vloeren, ook wel PVC laminaat, is een populair type PVC vloer. Aangezien een click PVC vloer een zeer natuurlijke uitstraling heeft, zal uw vloer niet te onderscheiden zijn van laminaat. Er zitten echter een meer voordelen aan de keuze voor een click PVC vloer dan aan een vloer van ‘echt’ laminaat. Bovendien zijn PVC vloeren geschikt voor veel verschillende ruimtes. Ook voor winkels en showrooms is een click PVC vloer de perfect keuze. Bent u benieuwd naar de kosten van een click PVC vloer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website. U kunt de offerte vervolgens binnen een paar seconden in uw mailbox verwachten. Zo weet u meteen waar u aan toe bent!

Voordelen click PVC

Naast het feit dat een click PVC vloer qua looks vrijwel identiek is aan laminaat, en geschikt is voor veel verschillende ruimtes, zitten er nog meer voordelen aan een click PVC vloer. Zo zijn contactgeluiden amper te horen, wat zowel voor u, als voor uw eventuele onderburen, een groot voordeel is. Daarnaast neemt het vinyl de warmte aan van de ruimte, wat click PVC zeer geschikt maakt voor vloerverwarming. Tot slot zorgt het stevige materiaal ervoor dat PVC vloeren een lange levensduur hebben. Een duurzame investering dus!

Showroom click PVC vloer

Bent u enthousiast geworden over de click PVC vloer? Maar zou u de vloer graag eens in het echt willen bewonderen voordat u besluit om de vloer te laten leggen in uw woning of bedrijf? Daar kunnen we ons wat bij voorstellen. Gelukkig hebben we daar wat op bedacht: onze showroom. In onze showroom kunt u alle verschillen modellen op het gebied van PVC vloeren bekijken en met elkaar vergelijken. Bovendien zullen de professionals in onze showroom antwoord geven op uw vragen. Ook voor persoonlijk advies kunt u bij hen terecht. Mogen wij u binnenkort verwelkomen in onze showroom? Klik hier om een afspraak te maken.

Heeft u nog vragen over click PVC vloeren, de voordelen die deze vloeren met zich meebrengen of onze showroom? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Gepubliceerd op 02-07-2019

De gehele collectie bekijken?

Ontvang de brochure direct per mail of maak een afspraak in onze showroom!

Waarom bij Uwpvcvloerenlegger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw PVC vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.