Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Naast het feit dat een PVC vloer zeer onderhoudsvriendelijk is, contactgeluiden minimaliseert en zeer geschikt is voor vloerverwarming, staat de vloer ook bekend om zijn hygiënische eigenschappen. PVC vloeren zijn immers vochtbestendig waardoor de vloeren gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden.

Kijkend naar bovenstaande eigenschappen van PVC vloeren is het niet gek dat vrijwel alle ziekenhuizen ervoor kiezen om een PVC vloer te laten leggen. Een ziekenhuis is immers een plek waar hygiëne erg belangrijk is. Maar ook in uw eigen woning kan wat extra hygiëne geen kwaad op bepaalde plekken in uw huis. Wat dacht u van de keuken? Het is immers wel zo fijn om uw eten in een schone omgeving te bereiden. Bovendien, als u iets laat vallen op de grond maakt u uw PVC vloer ook zo weer schoon met een natte doek of dweil. Lekker makkelijk dus.

Designs

Kunt u zich vinden in de voordelen van PVC vloeren en met name in de hygiëne die de vloer met zich meebrengt? Dan hoeft u niet verder te zoeken naar de perfecte vloer voor u. Waar u wel vast over na kunt denken, is het design van de vloer. PVC vloeren zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende designs. Zo kunt u bij het kiezen van uw vloer rekening houden met uw interieur, of andersom natuurlijk. Op onze website kunt u onze collectie PVC vloeren bekijken. Ziet u de vloeren liever een keertje in het echt? Lees dan verder.

PVC showroom

Omdat we ons kunnen voorstellen dat u onze PVC vloeren graag eens in het echt wilt zien voordat u de knoop doorhakt, willen we u de mogelijkheid bieden om langs te komen bij onze showroom. Daar kunt u de verschillende vloeren namelijk in het echt zien en met elkaar vergelijken. Voor vragen kunt u vanzelfsprekend terecht bij onze medewerkers van de showroom. Indien u interesse heeft om eens langs te komen dient u eerst online een afspraak te maken.

 

Gepubliceerd op 02-10-2019

De gehele collectie bekijken?

Ontvang de brochure direct per mail of maak een afspraak in onze showroom!

Waarom bij Uwpvcvloerenlegger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw PVC vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.