Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Klantervaringen

Beoordelingen

9,1
met 129 beoordelingen
  • 8,9
  • 9,0
  • 9,3
  • 9,3
  • 9,1
  • 9,3
  • 9,2

Beoordeeld door: Koen

06-12-2018
9,0

Na een offerte aanvraag ingediend te hebben, rinkelde al snel de telefoon. Telefonisch werd de aanvraag keurig doorgesproken, waarna men de definitieve offerte uitbracht.
Deze sprak aan, dus de planning kon beginnen. Redelijk kort dag, maar toch konden ze de klus voor onze nieuwbouwwoning uitvoeren. Snel mooi resultaat!!

Nadien ontstonden er, zoals gebruikelijk wat luchtbellen. De behanger is daarvoor netjes teruggekomen en heeft deze vakkundig hersteld. Dat heet service!

Absolute aanrader!!

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Katrien

05-12-2018
10,0

Het allereerste contact was al erg prettig. Er wordt goed geluisterd en uitstekend met de klant meegedacht. Heb je een budget? Ook dan zijn zij zeker aan te raden!

De deskundigheid, betrokkenheid en de continue evaluatie op de werkvloer was uitermate prettig.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Yvon en frank

05-12-2018
9,0

Ziet er prima uit. Komt afspraken na en ze werken ook heel netjes. Zeker bij andere aan te bevelen. Theo en Yvonne de Gruijl
Wensen jullie veel succes.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Yvon en frank

27-11-2018
8,6

Netjes vakwerk en goede adviezen voor onderhoud

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Dinja

23-11-2018
9,0

Heel blij met het resultaat

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Alex

23-11-2018
9,9

Snelle reactie op mijn verzoek, goede behanger, leuk communiceren. Supermooi werk geleverd.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Constant

16-11-2018
9,3

In de week van 13 november j.l. is de firma in mijn appartement aan het werk geweest. Behangen en sauzen.
De heren Jos en Khen hebben deze werkzaamheden op zeer professionele wijze uitgevoerd. Het resultaat is geweldig en ik ben prima tevreden.
De heren zijn zeer klantvriendelijk en goede ambassadeurs van uw bedrijf. Van harte aanbevolen.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Robbin en Bonny

06-11-2018
10,0

Dit bedrijf heeft supergoed en strak werk geleverd. We zijn erg blij met de goede communicatie en kennis van zake van het personeel. Wij zijn erg tevreden en zijn heel blij met het resultaat!

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Elvira

31-10-2018
9,0

Uitstekende vakmensen. Werken nauwkeurig en snel. Behang zit er strak op. Daarna de muren laten sauzen in ral 9010. Heel mooi geworden

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Danny

24-10-2018
9,0

Super tevreden met het eind resultaat van onze strakke muren en gestukte plafonds, aanrader.

Ik zou aanbevelen!

Waarom bij Uwpvcvloerenlegger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw PVC vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.