Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Klantervaringen

Beoordelingen

9,1
met 143 beoordelingen
  • 8,9
  • 9,0
  • 9,3
  • 9,3
  • 9,1
  • 9,3
  • 9,2

Beoordeeld door: Martijn

19-02-2019
5,6

Aanrader? Kort gezegd: niet echt.

Uitgebreider: vooraf duidelijke afspraken gemaakt en de heren waren dan ook keurig op tijd met de goede kleuren verf. Zelfs nog een paar dagen eerder dan eerst afgesproken, maar dat kwam allemaal prima uit. Ik had van tevoren al met het bedrijf besproken dat ik wellicht wat kritischer ben dan gemiddeld en dat ik strakke/gladde/naadloze muren wilde. Mij is toen gezegd dat ik naadloze muren zou krijgen.

Het eerste vervelende was dat de mannen te weinig behang bij zich hadden. Anders gezegd: het waren nogal wat m2's meer dan vooraf door Uwglasvezelbehanger berekend. Oorzaak: schuine stukken worden als volle m2's gerekend en aan het eind wordt er een bepaald percentage gehanteerd als snij-afval. Met 2 trappenhuizen en een schuine kap, heb je nogal wat stukken die schuin afgesneden worden. Ons huis is een nieuwbouwhuis met standaard maten, dus de afmetingen hadden prima van tevoren beter ingeschat kunnen worden denk ik. Ter info: de extra meters waren voor mijn kosten.

Het eindresultaat vind ik redelijk. Het grootste deel zit er prima op. Niet alles is even goed geschuurd waardoor er her en der bobbels/puntjes in het behang zitten. Op sommige plekken is nog een naadje zichtbaar en ook zijn er, vooral op gedeelten waar een lamp op schijnt, strepen/afdrukken van de verfroller te zien. Sommige hoeken zijn niet strak en soms merk je dat het behang niet goed vast zit in hoekjes. In een ingericht huis valt het allemaal niet zo op, maar toch, dit kan echt wel netter.

De oplevering ging wat chaotisch naar mijn idee. Men wilde naar huis, dus een aantal mannen zat al in de bus en ze waren wat stukjes vergeten te verven en ik had wat zakkers geconstateerd. Dus degene die met ons mee zou lopen, moest nog wat dingen bijwerken.

Toen ik later de stopcontacten ging monteren, zag ik dat overal over de schakelaars en stopcontacten was geschilderd. In plaats van ze even af te plakken, zat nu alles onder de latex, inclusief de aarde-pinnetjes in de stopcontacten.

Ook vond ik een naad bij het plafond (wij hebben 1 muur donkergroen) niet echt vloeiend. Voor deze twee punten is men teruggekomen en dit is gelukkig hersteld.

Wat ik erger vond, is dat uit alles blijkt dat ze vooral meters willen maken en daarna snel weer weg; de vloer zat werkelijk in het hele huis vol met latex. Druppeltjes zijn niet zo erg, maar grote plakkaten en strepen wel. Boven ligt nu vinyl en dan is het belangrijk dat de vloer zo glad mogelijk is. Alle vloeren heb ik dus schoon kunnen krabben. Ook zat er op alle deuren, kozijnen en kranen behanglijm.

Het is van tevoren gemeld in de voorwaarden, maar toch: ze laten ze alles achter, inclusief lege emmers, de dozen van het behang, rollers, bakken die nog half vol zitten, taperesten. Afijn, een volle auto naar de stort met het risico op vieze bekleding door de halfvolle bakken verf.

Oh ja, wat ik op z'n zachtst gezegd niet zo heel netjes vond: ik had een kratje in de gang staan met wat schoonmaakspullen en blikjes drinken. Toen ze weg waren, stonden de lege blikjes verspreid door ons huis. Zonder te vragen natuurlijk.

Voor mij is Uwglasvezelbehanger dus zeker niet de meerprijs waard die men vraagt ten opzichte van andere renovliesbedrijven.

Ik zou niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Daniel

03-02-2019
9,0

Echte vaklui, snelle communicatie, schappelijk, nette afwerking en toch razendsnel. Niet de goedkoopste, maar wel een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Gewoon DOEN, je krijgt geen spijt!

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Johan

03-02-2019
10,0

Goede planning, echte vakmensen, fijne communicatie! Wij zijn dik tevreden!

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Saskia

21-01-2019
9,0

Snelle adequate reacties op emails. Hardwerkende mannen, strakke muren.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Carlo

19-01-2019
9,6

Goed werkgeleverd heren! Fijn bedrijf in de omgang en komen hun afspraken na.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Marion

19-01-2019
9,2

Goede contacten, goede afspraken, meedenken en prachtige afwerking. Zeer tevreden

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Leo

12-01-2019
9,1

Zeer tevreden over het resultaat (renovlies + sauzen, uwglasvezelbehanger.nl). Leuk team, klantgericht, professioneel, strak werk afgeleverd. Klasse !!

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Michelle

10-01-2019
10,0

Super tevreden met onze afgewerkte wanden, dikke 10.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Renske

09-01-2019
10,0

Onze wanden laten behangen/verfen en pvc vloer laten leggen met hoge plinten. Het is echt prachtig geworden. Een erg prettig bedrijf met super communicatie voor en tijdens de klus, echt een aanrader!

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Gerard

08-01-2019
10,0

Alleen duidelijk hijt over de de snijvetlies procent moet beter en van te voorren goed door geven anders is er veel verschil en dat is niet fijn verder goed bezig

Ik zou aanbevelen!

Waarom bij Uwpvcvloerenlegger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw PVC vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.