Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Een van de belangrijkste onderdelen voor een strak ogende PVC vloer, is een goede ondergrond. De ondergrond dient geheel glad te zijn voordat er een PVC vloer op komt te liggen. Een gladde ondergrond is in principe voor alle vloeren belangrijk, maar voor een PVC vloer echt onmisbaar. Dit komt omdat PVC buigbaar is en zich dus zal vormen naar de ondergrond. U kunt zich voorstellen dat wanneer deze ondergrond heuvelig is, uw PVC vloer dat ook zal worden. Daar zit niemand op te wachten, toch?

Er zijn verschillende manieren waarop u ervoor kunt zorgen dat de ondergrond geheel glad wordt gemaakt. U kunt ervoor kiezen om de ondergrond te laten egaliseren voordat de PVC vloer gelegd wordt. Een andere mogelijkheid is het laten plaatsen van een ondervloer. Daar kunt u hier meer over lezen.

PVC vloer laten leggen

Nadat u heeft gezorgd voor een goede ondergrond, door middel van egalisering of een ondervloer, is het tijd voor de volgende stap: het laten leggen van uw PVC vloer. Nu de basis waarop de vloer komt te liggen helemaal goed is, kunt u gaan nadenken over het type PVC vloer dat u graag zou willen. Wij bieden verschillende soorten PVC vloeren aan op onze website. Onze collectie bestaat momenteel uit de volgende PVC vloeren:  EikenNaaldhoutNew York FlooringVisgraat en Tegels. Op de individuele pagina’s kunt u meer lezen over de verschillende vloeren. Weet u al welke u wilt?

Indien u het lastig vindt om een keuze te maken uit ons ruime assortiment, zouden we u graag eens willen uitnodigen in onze showroom. Daar kunt u de verschillende vloeren namelijk in het echt bekijken en met elkaar vergelijken. Bovendien zal een van onze medewerkers voor u klaarstaan om uw vragen te beantwoorden en om u te adviseren waar nodig. Klik hier om een afspraak te maken.

Heeft u nog vragen over de ondergrond waarop uw PVC vloer komt te liggen? Of is er iets anders op het gebied van vloerafwerking waarmee we u van dienst kunnen zijn? Laat het ons dan even weten door contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!

 

Gepubliceerd op 25-06-2019

De gehele collectie bekijken?

Ontvang de brochure direct per mail of maak een afspraak in onze showroom!

Waarom bij Uwpvcvloerenlegger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw PVC vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.