Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

“Geef elke ruimte zijn eigen stijl met de diversiteit binnen de eiken PVC vloeren”

Het assortiment eiken PVC vloeren bevat de grootste diversiteit aan kleur, lengte en dikte van de planken. Creëer hiermee uw eigen stijl vloeren met de authentieke uitstraling van een houten vloer. Ook als u vloerverwarming heeft, zijn onze eiken PVC vloeren het perfecte middel om de warmte in uw huis te verspreiden. Dankzij de dikte van de planken, slijt de vloer minder snel bij uitvoerig gebruik. Geschikt dus voor elke ruimte in uw woning!

Binnen dit assortiment zijn er vier vloeren die afwijken van de rest; de 6700 serie. Deze planken zijn langer en breder dan andere eiken PVC vloeren. De formaten komen overeen met de naaldhout look, met net een ander dessin. Kwaliteit gegarandeerd met dit warme assortiment PVC vloeren.

Wilt u graag advies en de mogelijkheden bespreken? Kom langs bij ons in de showroom. Wij staan u maar al te graag te woord over de verschillende assortimenten en dessins. Maak een afspraak via de website, of bel ons en vraag naar de mogelijkheden.

6810

6820

8630

6840

6850

6860

De gehele collectie bekijken?

Ontvang de brochure direct per mail of maak een afspraak in onze showroom!

Waarom bij Uwpvcvloerenlegger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw PVC vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.