Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

“een warm thuis dankzij deze vloer…”

Naaldhout PVC vloeren zijn er in verschillende formaten en dessins. Zo heeft de 4400 serie zeer warme tinten wat uw ruimte zeer sfeervol maakt. De karakteristieke houtlook is niet van echt te onderscheiden, maar heeft wel alle voordelen van een PVC vloer. De 4400 serie is verkrijgbaar in een lijmversie wat uitermate geschikt is voor vloerverwarming.

De andere twee series binnen het assortiment van naaldhout PVC vloeren zijn de wat lichtere, zachte tinten. Deze vloeren zijn uiteraard ook voorzien van de mooie houten looks welke er fantastisch uit komt te zien op uw vloer. Deze versie is, naast de lijmversie, ook beschikbaar in click PVC. Wanneer u rekening moet houden met onderburen, kan het verstandig zijn om een wat meer dempende vloer te kiezen.

Nieuwsgierig geworden naar de verschillen tussen click en lijm PVC of wilt u de vloeren in het echt bekijken? Kom dan gerust eens naar onze showroom in Deventer. Maak hiervoor eenvoudig een afspraak via de website, of bel ons tijdens kantooruren.

4410

4420

4430

4202

4205

4302

De gehele collectie bekijken?

Ontvang de brochure direct per mail of maak een afspraak in onze showroom!

Waarom bij Uwpvcvloerenlegger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw PVC vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.