Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

“creëer eenheid met een PVC tegelvloer”

Naast planken bieden wij ook PVC tegelvloeren aan. Deze brede tegels worden zonder v-groef tegen elkaar gelijmd waardoor er een prachtige eenheid ontstaat in uw kamer. De tegels zijn niet te onderscheiden van echt beton en geven uw woning daardoor een schitterende authentieke uitstraling. Binnen dit assortiment zijn er een viertal vloeren met elk een eigen stijl. Zo is er voor iedere wens een tegelvloer beschikbaar waar u jarenlang van kunt genieten. Op alle vloeren van VivaFloors krijgt u namelijk garantie van 25 jaar.

Benieuwd naar de verschillende dessins PVC tegelvloer? Kom langs in onze showroom en bekijk alle vloeren van VivaFloors. Ook adviseren onze vakmensen u graag over de verschillen tussen de soorten PVC vloeren. Maak hiervoor een afspraak via de site, of bel ons om te vragen naar de mogelijkheden.

VS1140

VS1150

VS1160

VS1240

VF1610

VF1620

VF1630

VF1640

VF1710

VF1720

VF1730

VF1740

VF1750

VF1810

VF1820

VF1830

VF1840

VF1850

De gehele collectie bekijken?

Ontvang de brochure direct per mail of maak een afspraak in onze showroom!

Waarom bij Uwpvcvloerenlegger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw PVC vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.