Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

In horecagelegenheden, zoals cafés, restaurants of discotheken, is een goede vloer erg belangrijk. Op dit soort locaties komen er dagelijks immers veel mensen over de vloer. Maar wat is nu een goede vloer voor een horecagelegenheid? Waar dient zo’n vloer aan te voldoen? Wij zullen u hier meer over vertellen.

Eigenschappen horecavloer

De ideale horecavloer voldoet aan een aantal eigenschappen. Allereerst dient een horecavloer tegen water te kunnen. Een vloer van echt hout, in bijvoorbeeld een discotheek, is dan ook sterk af te raden. In horecagelegenheden wordt er immers vaak met drankjes geknoeid. Als u dan een vloer heeft die niet tegen water kan, kunt u bezig blijven met het vervangen van uw vloeren. Daar zit u niet op te wachten toch?

Na al dat gemors met drankjes, is het hebben van een makkelijk schoon te maken vloer ook een groot pluspunt in een horecagelegenheid. De vloer moet er ‘s avonds wel weer tegenaan kunnen natuurlijk! Tot slot heeft een horecavloer geluiddempende eigenschappen. U wilt immers geen overlast veroorzaken.

De ideale horecavloer kan wel aan al deze eigenschappen moeten voldoen, maar bestaat zo’n vloer überhaupt? Ja zeker! Een PVC vloer voldoet namelijk aan al deze eigenschappen. PVC vloeren zijn dan ook uitermate geschikt om ingezet te worden als horecavloer. Bovendien hebben PVC vloeren een prachtige natuurlijke uitstraling. Onze collectie PVC vloeren kunt u hier bekijken. Als u de vloeren liever eens in het echt komt bewonderen, dan bent u van harte welkom om langs te komen bij onze showroom.

Offerte horecavloer

Bent u enthousiast geworden over het aanschaffen van een PVC vloer voor uw horecagelegenheid, maar wilt u eerst wat meer informatie over de kosten die dit met zich meebrengt? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via onze eenvoudige prijsindicatietool op onze website. U kunt de offerte vervolgens binnen enkele minuten in uw mailbox verwachten.

Heeft u nog vragen over het inzetten van PVC vloeren als horecavloer? Of is er iets anders op het gebied van vloerafwerking waarmee we u van dienst kunnen zijn? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE         BEZOEK ONZE SHOWROOM

Gepubliceerd op 18-06-2019

De gehele collectie bekijken?

Ontvang de brochure direct per mail of maak een afspraak in onze showroom!

Waarom bij Uwpvcvloerenlegger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw PVC vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.