Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u van plan om een PVC vloer aan te laten leggen in uw woning? Dan bent u waarschijnlijk benieuwd naar ervaringen van anderen. Wij kunnen immers wel alle voordelen van PVC vloeren voor u opsommen, en de expertise van onze vakmannen benadrukken, maar het is soms toch fijner om die voordelen van een ‘neutraal’ persoon te horen. Met een neutraal persoon bedoelen we in dit geval een andere klant die ervaring heeft met het laten leggen van een PVC vloer. En wie kunnen hier nou beter uitspraken over doen dan onze eigen klanten? Zij hebben immers al eerder een PVC vloer via ons aangeschaft.  

Om zowel u als onszelf meer inzicht te kunnen geven in de ervaringen van onze klanten, vragen we onze klanten altijd wat zij van onze diensten vonden. Op die manier weet u wat u kunt verwachten. Bovendien weten wij op die manier ook waar eventuele verbeterpunten zitten en wat men juist goed vond aan onze diensten. Vraagt u zich af wat onze eerdere klanten van onze dienstverlening, en onze PVC vloeren, vonden? Klik dan hier.

Slechte ervaringen met vloeren(leggers)

Wij zouden u sterk aan willen raden om u altijd eerst te verdiepen in de ‘recensies’ van andere klanten voordat u besluit om met een bedrijf in zee te gaan. Lang niet alle vloerenleggers zijn zo goed als ze beweren. Hetzelfde geldt voor vloeren. De kwaliteit van vloeren kan erg verschillen per merk. Kortom; let goed op wat u laat leggen in uw woning en door wie u dit laat leggen. 

Contact

Heeft u nog vragen over PVC vloeren of over vloerafwerkingen in het algemeen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven met plezier antwoord op uw vragen en denken bovendien graag mee over de vloerafwerking die past bij u en uw woning. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier maar ook telefonisch of per mail.

Gepubliceerd op 27-08-2019

De gehele collectie bekijken?

Ontvang de brochure direct per mail of maak een afspraak in onze showroom!

Waarom bij Uwpvcvloerenlegger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw PVC vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.