Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u op zoek naar een vochtbestendige vloer? Dan is een PVC vloer echt wat voor u! Het hebben van een vochtbestendige vloer is erg handig. Zo kan een PVC vloer gemakkelijk worden gereinigd, wat bijdraagt aan de hygiëne van uw vloer. Zeker op plekken waar wat extra hygiëne van pas komt, zoals in de keuken, is dat erg prettig. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken als er een keer wat op de grond wordt geknoeid. Uw PVC vloer zal hier immers niet onder lijden en u maakt de vloer zo weer schoon met een vochtige doek of dweil.

Prachtige PVC designs

Naast het feit dat een PVC vloer dus prettige en hygiënische eigenschappen heeft, ziet de vloer er ook nog eens prachtig uit. De vloeren zijn te verkrijgen in verschillende designs, waardoor er voor iedereen wat bij zal zitten. Op onze website kunt u onze volledige collectie bekijken. Weet u al wat u wilt? U kunt kiezen uit de volgende soorten: Eiken, Naaldhout, New York Flooring, Visgraat en Tegels.

We kunnen ons voorstellen dat u de PVC vloeren ook eens in het echt zou willen zien. Daarom willen we u de mogelijkheid bieden om eens langs te komen bij onze showroom. Daar kunt u al onze PVC vloeren bekijken en met elkaar vergelijken. Bovendien kunt u terecht bij onze medewerkers indien u vragen heeft over de vloeren. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn zouden we u willen vragen om een afspraak te maken voordat u langskomt. Zo kunnen we rekening houden met uw komst en ervoor zorgen dat een van onze medewerkers tijd heeft om uw vragen te beantwoorden en met u mee te kijken.

Prijsindicatie

Weet u al vrijwel zeker dat u een PVC vloer wilt, maar zou u eerst nog wat inzicht willen hebben in de kosten die dit met zich meebrengt? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan op onze website. Zo weet u binnen enkele minuten waar u aan toe bent.

Gepubliceerd op 22-10-2019

De gehele collectie bekijken?

Ontvang de brochure direct per mail of maak een afspraak in onze showroom!

Waarom bij Uwpvcvloerenlegger.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw PVC vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.